0090 322 613 22 58

info@bicerhan.com - info@bicerhan.com.tr

Click

Sepet boş
Select Language

Hata
  • [OSSystem] Alledia framework not found

Kurumsal

Şirketimiz, eskiden beri çiftçilik ile ilgilenen bir aile şirketi olup, 1978 yılında Adana ilinde tarım makinaları yedek parça imalatı yapmak üzere Tarım Ltd. Şti. olarak aile bireyleri tarafından kurulmuştur.

Biçerhan Cinler Ltd. Şti. ise 1984 yılında kurulmuş, başta biçerdöver yedek parçaları olmak üzere çeşitli hasat ve harman makinaları yedek parça imalatına başlamıştır. Şirketimiz biriken tecrübeleri sayesinde 1990 yılında John Deere fabrikasına OEM ürünler göndermeyi başarmıştır.

1991 yılında ilk ihracatına başlamakla beraber Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Avrupa pazarlarında kendi markası ile bulunmaktadır. Şirketimizin, gerek yurtiçinde ve gerek yurtdışında olmak üzere 80 üzerinde bayisi bulunmaktadır.

 

 

Biz 30 yılı aşan bilgi birikimimiz ve başarı odaklı çalışmamız neticesinde ürünlerimizin kalitesini en yüksek düzeye çıkarmayı başardık.

İmalatımız 3500 m2 kapalı olmak üzere toplam 10.000 m2 alanda yapılmaktadır. İmalatımızdaki kaliteyi uzman kadromuza, imalattan önce yedek parçaların hassas ölçümü yapılarak bilgisayarda CAD-CAM programında çizilmesine ve imalatın son teknoloji ürünü CNC tezgahlar kullanılarak, kontrollü olarak yapılmasına borçluyuz.

Şirketimiz biriken tecrübe ve gücü ile, bulunduğu sektörde çeşitli biçerdöver ve tarım makinaları ile bunların yedek parçalarının  ithalat ve ihracatını da yapmaktadır.

 

Biçerhan Cinler Ltd. Şti. olarak biz, sadece seçkin yedek parça imalatçısı olmayıp, kurucu ailemiz tarafından çiftçiliğe de devam etmekteyiz.  Bu sayede müşterilerimizin talep ve beklentilerini onlar bize bildirmeden fark edip, sürekli iyileştirme ve geliştirme yapmaktayız.

Kullanılan orijinal yedek parça isimleri ve parça kodları, örnek amaçlı olup; ürünlerimizin
orijinal yedek parça üreticileri tarafından imal edildiği anlamına gelmemektedir.